ANALYTICS & DASHBOARDINGMet een kleine inspanning kan je een web analytics tool opzetten en data beginnen verzamelen. Data verzameling op zich is echter geen doel. De kunst zit hem er in om de data om te zetten in waardevolle beslissingen. Ontdek hoe onze analytics experts daarbij kunnen helpen.

KPI bepaling

Data-driven decision making begint bij weten welke informatie je nodig hebt. Daarom dat we er steeds op hameren om vooraf specifieke doelstellingen te bepalen. Zo heb je een instrument in handen om campagnes en initiatieven te evalueren én zorg je dat iedereen binnen de organisatie op dezelfde lijn zit.Analyse & rapportage

Met behulp van een goed opgezet web analytics pakket is het mogelijk om gedrag van je bezoekers & klanten volledig in kaart te brengen (zowel on- als offline). Een dergelijke hoeveelheid data kan echter overweldigend zijn. Onze analisten doen niet liever dan hier in te duiken en waardevolle inzichten boven te brengen.

Analytics implementatie

Een analytics implementatie omvat meer dan enkel het plaatsen van een stukje tracking code op je website of app. Hoe vertaal je KPI’s naar meetpunten? En hoe garandeer je de kwaliteit van de verzamelde data? Onze consultants helpen je graag bij de technische uitdagingen. Zoals: het uitwerken van een tagging plan, de configuratie van je account en het opsporen van tracking issues.Dashboarding

Het is niet de bedoeling dat er uren worden verspild aan het maken van terugkerende rapporten of het controleren van een KPI. Dankzij dashboards heb je alle belangrijke informatie bij de hand en volstaat één oogopslag om geïnformeerd te blijven. Bovendien helpen ze om de focus te behouden én iedereen meer bewust te maken van een data-gedreven werkwijze.