Google Analytics Certified Partner


Deze zomer hebben we niet stil gezeten bij Humix. Na het doorlopen van een strenge selectieprocedure, kunnen we met trots aankondigen dat Humix erkent wordt als Google Analytics Certified Partner (GACP). Hiermee bevestigt Google zijn vertrouwen in de ervaring en kennis van de Humix consultants op het vlak van complexe Analytics implementaties, analyses en website optimalisaties.

Samenwerken met een  Google Analytics Certified Partner: de voordelen

Samenwerken met een certified partner biedt heel wat voordelen waar ook jij als eindklant mee van kan profiteren. Zo hebben we nu rechtstreekse contacten binnen het Google Analytics team die ons op de hoogte brengen van de nieuwste updates en features. We kunnen ook op uitgebreide support rekenen van de GACP community waarin diverse Google Analytics experts wereldwijd in actief zijn.

Een GACP partner wordt ook uitgenodigd voor de jaarlijkse Google Analytics Summit in San Francisco. Hierdoor worden we als eerste ingelicht over de nieuwste ontwikkelingen en updates voor Google Analytics. Dit maakt dat we voor de release van deze nieuwigheden al op de hoogte zijn en kunnen anticiperen op de inzetbaarheid bij onze klanten.

Je herkent een partner aan de GACP badge en de bedrijfspagina in het partner portaal. Deze is niet te verwarren met de AdWords Partner badgeof de individuele Google Analytics qualificatie (GAIQ). Deze qualitificaties hadden we met het Humix team al eerder behaald en vormen een bewijs van onze expertise in het optimaliseren van AdWords campagnes (AdWords Partner) en de individuele kennis van onze consultants met betrekking tot Google Analytics (GAIQ). De Google Analytics Certified Partner erkenning is een erkenning op bedrijfsniveau en wordt slechts zelden toegekend door Google. Getuige hiervan is het feit dat er momenteel in België, naast Humix, slechts 5 andere bedrijven zijn die de fel begeerde GACP-badge mogen gebruiken.

 

 

 

 

Analytics Certified Partner

Deze badge toont aan dat Humix een betrouwbare partner is om u verder te helpen met Google Analytics vragen en uitdagingen.

 

Adwords Partner

Deze badge toont aan dat Humix een betrouwbare partner is om uw AdWords campagnes te beheren en optimaliseren.

 

Analytics Individual Qualification

Deze badge toont aan dat een consultant geslaagd is voor het Analytics examen van Google. Alle Humix web analisten hebben deze certificatie behaald.

 

Hoe werd Humix Google Analytics Certified Partner?

Vooraleer je erkent wordt als Certified Partner doorloop je als bedrijf een strenge selectieprocedure. Hierbij moeten verschillende cases van betalende klanten voorgelegd worden die de expertise en ervaring van Humix in de verf zetten. Aan de hand van onze cases zijn we erin geslaagd de experts bij Google te overtuigen van onze capaciteiten om complexe analytics implementaties op te zetten en bedrijfskritische inzichten aan te leveren op basis van vergaande data analyses.

Daarnaast controleert Google ook op andere factoren zoals de nodige technische kennis (website opbouw, Javascript, Google Tag Manager), het opleidingstraject van nieuwe personeelsleden en de standvastigheid van het bedrijf.

Kortom: samenwerken met een Google Analytics Certified Partner biedt de garantie dat de consultants die je inschakelt over de nodige ervaring beschikken en dat ze kunnen terugvallen op een uitgebreid kennis netwerk en ondersteuning van Google zelf. De Humix consultants zijn mee met de laatste ontwikkelingen binnen Google Analytics en kunnen je adviseren bij een implementatie volledig op maat van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Hoe heeft Humix dat gevierd? – Met taart natuurlijk!

 

Jente De Ridder | 2 september 2015

Contacteer Ons