Dieter Ceulemans versterkt Humix als Technical Web Analyst


 

Sinds midden november hebben we bij Humix een nieuwe werkkracht: Dieter Ceulemans. Dieter komt terecht in het Analytics Team en zal zich voornamelijk focussen op technische ondersteuning bij het implementeren van web analytics oplossingen.

Jente & Pieter, teamleads van het analytics team: “De komst van Dieter is een belangrijke stap voor ons Analytics Team. Hiermee spelen we in op een grote behoefte die we momenteel in de markt zien: technische profielen mét doorgedreven kennis van analytics tools. Nog te vaak ontstaan er data quality issues door een gebrekkige communicatie tussen development en marketing.

Door Dieter mee in te schakelen op onze projecten kunnen we met Humix zowel ondersteuning bieden aan de business bij het bepalen van het measurement framework, als aan het development team dat de meetpunten moet implementeren.”

Dieter heeft in zijn verleden als freelance front-end developer reeds projecten uitgewerkt voor grote merken bij verschillende agencies. Van daaruit heeft hij een sterke interesse opgebouwd in data gedreven optimalisatie en deze skills komt hij nu verder ontwikkelen binnen Humix.

Vince Van Gestel

Vince Van Gestel | 23 november 2016

Contacteer Ons