USERS, INSIGHTS & GROWTH


Humix optimaliseert websites en software applicaties op basis van gebruikersgedrag. Door onze expertise op het vlak van UX, Webanalytics en Conversie Optimalisatie te combineren zetten we KPI’s om in realiteit.

Hoe kunnen we je helpen?

Analytics & Dashboarding

Elke actie die een bezoeker of klant op je website doet is meetbaar. De kunst zit hem er echter in om ook iets waardevols te doen met de verzamelde cijfers en grafieken.


Search Engine Optimization

Meer traffic naar je website nodig? Afhankelijk van je noden en behoeften helpen we je bij het verhogen van de bezoekersaantallen.


Conversie Optimalisatie

Worden de uiteindelijke doelstellingen van jouw website niet behaald? Wij zorgen ervoor dat de gebruikers de gewenste acties ondernemen.


User Experience

Met User Experience of UX design plaatsen we de gebruiker centraal en kunnen we een optimale gebruikerservaring creëren.


Digitale Strategie

Ambitie om meer te halen uit je digitale kanalen? Wij helpen je bij het bepalen van een digitale roadmap, afgestemd op de doelstellingen van je bedrijf .


Opleidingen

Door middel van enkele trainingen maken we je volledig vertrouwd met de Google Analytics Interface, rapporten en tracking mogelijkheden.


We combineren 2 domeinen


USER EXPERIENCE

Met User Experience of UX design plaatsen we de gebruiker centraal. Door gebruikersfeedback op te nemen in het ontwerpproces, streven we naar een optimale gebruikerservaring. Wij helpen je graag bij:


DIGITALE MARKETING

Digitale marketing omvat het geheel van digitale communicatiemogelijkheden met de consument en de tools om de effectiviteit hiervan te meten. Wij kunnen je hierin ondersteunen op de volgende vlakken: